Tid: Cirka 35 minuter.
Ingredienser för 4 portioner:
Ca 600 g kassler
Ca 250 g broccoli
2-3 tomater (ca 200 g)
125 g mozzarella
50 g riven paresan
500 g passerad tomat
2 dl creme fraiche
salt och peppar
Gör så här:
- Skala och kola potatis.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Koka vatten i en kastrull för att blanchera (förvälla) broccolin.
- Skär broccolin i små buketter, stammen i tunna bitar. Lägg i det kokaande vattnet 3-4 minuter.
- Skiva kassler, tomat och mozzarella.
- Blanda creme fraiche med parmesan, passerad tomat och lite salt och peppar.
- Tag en ungsfast form och varva kassler, broccoli och tomat. Häll över creme fraiche- och tomatblandningen. Avsluta med mozzarella överst.
- Gratinera mitt i ugnen cirka 12-15 minuter.
Smaklig måltid!
Lät supergott!
SvaraRaderaDet var verkligen både enkelt och jättegott!
SvaraRadera